<$BlogRSDUrl$>

dijous, de desembre 23, 2010

Diuen i s'ho creuen que una mèdium i el seu ritual màgic porten la sort i tres milions d´euros a Alcorcón

A la una del migdia d'ahir es tancava el sorteig, i ja es coneixien els llocs premiats amb algun dels números afortunats, un dels quals era la madrilenya localitat d'Alcorcón, on el número es va vendre a partir d'un sistema no apte per als més escèptics. El propietari de l'administració La Mexicana, Agustín Rubia, va explicar que va contractar els serveis d'una mèdium -persona a la qual s'atribueix la virtut de comunicar amb els esperits i servir així d'intermediari entre aquests i els éssers humans- perquè, amb un conjur màgic, portés la sort al seu local.
Per això tenia el "pressentiment" que vendria la grossa. I finalment, el 79.250 va ser el número màgic del dia, del qual Rubia n'havia venut una sèrie íntegrament en finestreta i a veïns del barri. "Tots ells són gent obrera", va assegurar orgullós el propietari de l'administració. Allà mateix, la mèdium Victoria Praojos defensava que "és qüestió de creure-hi. S'ha demostrat que la màgia ho mou tot, fins i tot els diners". I va avançar que realitzarà un altre ritual per al sorteig del Nen. Els més supersticiosos d'Alcorcón segur que ja tenen el seu dècim.


De Catalunya a Cantàbria

D'altra banda, almenys onze milions d'euros de la grossa es van repartir entre transportistes i personal de diverses empreses de Torrelavega i Los Corrales de Buelna (Cantàbria), que havien comprat el número a través del grup català Transportes Castellet San Miguel.
Finalment, la sèrie del 79.250, consignada a l'administració de loteria número 5 de Molina de Segura (Múrcia) es va tornar íntegrament, per la qual cosa l'alegria inicial va derivar, en constatar-ho, en cares de decepció en venedors i veïns que buscaven algun premiat.

Diari de Girona

This page is powered by Blogger. Isn't yours?