<$BlogRSDUrl$>

dijous, de maig 27, 2010


Falsos fenòmens paranormals tripliquen el preu d'una casa

La falsa casa encantada d’Amityville (Nova York) s’ha posat en venda per 925.000 euros, el triple del que li va costar a l’actual propietari Brian Wilson per possibles fenòmens paranormals. Aquest habitatge és conegut per presenciar un múltiple assassinat que va causar tant estupor que la història va donar per a escriure una novel·la i per a arribar a la gran pantalla.
La casa d’estil colonial holandès consta de tres plantes i cinc dormitoris. Està situada a Long Island, Nova York, i disposa també d’un embarcador i piscina. La casa té història perquè va presenciar un assassinat múltiple. Un membre de la família, Ronald Defeo, va matar a tirs a sis membres mentre dormien el novembre de 1974. Un mes després la família Lutz es va mudar a esta casa que van comprar per 80.000 euros
Els Lutz van assegurar que patien fenòmens paranormals, que les parets traspuaven baves, que en elles es dibuixaven imatges sinistres i que hi havia plagues de mosques per l’habitatge. Fins i tot van arribar a dir que una nit van veure la matriarca de la família Defeo levitant al llit. Per tot això, van cridar un sacerdot catòlic perquè arruixés aigua beneïda a la casa. Però als 28 dies d’estar a l’immoble se’n van anar
Aquesta "terrorífica" història es va dur a la gran pantalla, rodant-se la pel·lícula
The Amityville horror i també l’escriptor Jay Anson va escriure una novel·la que es va convertir en un super vendes amb el mateix títol.
Però tota la història va ser inventada pels Lutz per a traure diners. Tant és així que l’actual propietari, Brian wilson, va adquirir l'habitatge per un preu molt superior, per 310.000 euros. No obstant això, la ven per més diners encara, per 925.000 euros, gràcies a ser una “falsa casa encantada”.This page is powered by Blogger. Isn't yours?