<$BlogRSDUrl$>

dijous, d’abril 29, 2010

L'atzar, fa coincidir la il·lustració dels dècims de loteria amb el parador de Cardona amb una altra vergonyosa fira esotèrica

Que el parador de Cardona figuri com a estampa en aquests dècims és fruit d'un acord entre l'associació de paradors de turisme i Loteries i Apostes de l'Estat espanyol, segons el qual aquests dècims o bé els de la Primitiva, l'Euromillón o la Bono Loto, s'il·lustren cada setmana amb la imatge d'un parador diferent.
En la d'aquest dissabte figura una vista genèrica del castell dels ducs de Cardona, del segle IX, i s'acompanya d'una breu ressenya històrica a sota en què es destaca la seva ubicació "testimoni de batalles", i les llegendes que envolten tot aquest complex.
Fruit de l'atzar, l'edició d'aquests dècims coincidirà amb una festa esotèrica que acollirà el parador de Cardona la nit de dissabte a diu-menge, amb presència de tiradors de cartes del tarot, bruixes i mags. La jornada es completarà amb un sopar, espectacles i amb diverses sorpreses al llarg d'una nit dedicada al misteri en honor de la llegenda d'un fantasma que recorre el castell.

Regio 7 (Títol canviat)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?