<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 12, 2009

L’Església catòlica polonesa investiga un suposat miracle a l’est de Polònia

Una comissió especial de l’Església Catòlica investiga un suposat miracle ocorregut en la parròquia rural de Sokolka, a l’est de Polònia, on en el recipient que contenia la sagrada forma va aparèixer sang d’un cor humà.
El fet va tenir lloc fa alguns mesos, encara que la investigació oberta pels experts eclesiàstics s’ha donat a conèixer aquest dilluns, va informar la ràdio pública polonesa.
L’Església va decidir intervenir quan va conèixer el resultat de les anàlisis practicats per diversos metges, els que van determinar que el líquid trobat junt amb l’hòstia era sang i teixit humà, probablement del cor. "Hem d’estar moralment segurs que ningú ha canviat el contingut del recipient i de que tots els testimonis diuen la veritat", va explicar el portaveu de la cúria de Bialystok, pare Andrzej Debski.
Si els resultats d’aquesta investigació permeten parlar d’un miracle, la cúria remetrà els fets al Vaticà per a realitzar un estudi més profund del que succeeix.
Mentrestant, la Societat racionalista de Polònia, equivalent al Grup Escèptic Català (GEC) que lidera Joan Soler, assegura que la sang prové d’una persona recentment difunta i va ser posada en el recipient per algú, per la qual cosa han demanat a la fiscalia que intervingui per a determinar l’origen de les restes humanes.

Agència EFE

This page is powered by Blogger. Isn't yours?