<$BlogRSDUrl$>

diumenge, de juny 07, 2009

Fanàtics de la creences en els extraterrestres munten una cimera europea d’exopolítica a Sitges

Durant els dies 25 i 26 de juliol que se celebrarà a Sitges (Garraf) una trobada batejada com la Cimera Europea d’Exopolítica 2009, on es presentaran, segons els seus promotors, les proves de la presència extraterrestre entre nosaltres. L’entrada costa entre 100 i 150 euros, un import simbòlic per a tals revelacions...
A més del fundador de l’Institut d’Exopolítica Michael Salla, intervindran personatges com Steven Greer, el qual deia en una recent entrevista en El Periódico de Catalunya que “hi ha civilitzacions extraterrestres que volen prendre contacte amb nosaltres de forma pacífica, però encara no hi ha hagut ningú que els hagi contestat. Els extraterrestres ens truquen, però ningú contesta. És com si el telèfon hagués estat sonant durant 60 anys i no hi hagués hagut ningú capaç de despenjar-lo”.
Greer és el el líder del Projecte Revelació, un suposat projecte d’investigació per a donar a conèixer el públic allò que els estats saben sobre els ovnis i els extraterrestres, una fantasia patològica coneguda en el món del fets paranormals com a “conspiranoia”. El maig de 2001, va anunciar a Washington que estàvem llavors davant de "la fi de la infància de l’espècie humana. Ha arribat l’hora que ens convertim en adults madurs entre les civilitzacions còsmiques que estan ací fora”. Vuit anys després, té més seguidors que es creuen aquests contes d’encobriment governamental, històries plenes d’alienígenes capgrossos disseccionats en sales d’autòpsies i platets estrellats.
Un altre dels participants en la trobada catalana serà Stephen Bassett, president del Grup d’Investigació del Paradigma i del Comitè d’Acció Política sobre el Fenomen Extraterrestre (X-PPAC), qui deia fa uns dies que El Govern nord-americà té en el seu poder platets voladors i que la seva tecnologia podria alliberar-nos de la tirania del petroli i, al mateix temps, solucionar el problema de l’escalfament global. Ja ho avançava Greer en El Periódico: “Els científics que col.laboren amb mi han arribat a la conclusió que els ovnis no fan servir ni gasolina ni energia nuclear, exactament del que parlava Tesla quan va dir que l'univers està ple a vessar d'energia electromagnètica. Al complex militar-industrial-dòlar-petroler no li fa cap gràcia que algú surti amb una meravellosa font d'energia que deixarà obsolet el petroli i el gas del món”.

Basat parcialment en informació del bloc Magonia del periodista basc Luis Alfonso Gámez.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?