<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de maig 12, 2009

Una pitonissa perd un dit i part de dos més en explotar-li la poció que preparava

Els veïns del local del costat van sentir una explosió que "va fer tremolar la taula", van entrar a la botiga i la van trobar ensangonada


Els responsables d'una empresa situada a tocar del número 107 del carrer Güell de Girona van alertar ahir a les sis de la tarda que havien sentit una explosió a la botiga que tenien al costat, un establiment de productes esotèrics. La detonació "va fer tremolar la taula", van explicar. Un dels clients va entrar corrents a l'establiment, Esotèrica l'Estrella, per veure què havia passat i es va trobar la propietària de la botiga, Carme Rabet Roquet, de 47 anys, ensangonada. Tot apunta que la dona, que es dedica a l'astrologia i a vendre productes per afavorir la sort, estava preparant una poció i la mescla li va esclatar. De fet, els Bombers de la Generalitat, que van atendre el succés, van apuntar que la dona estava manipulant pólvora. La barreja, preparada en una cassoleta de fang, podria haver detonat a causa d'un puret que fumava la dona. Els agents de policia s'enduien la cassoleta per estudiar quina substància estava preparant la pitonissa.
Els veïns van avisar els Bombers en pensar que es tractava d'una explosió de gas, però els efectius d'emergències, Mossos d'Esquadra i Policia Local que es van desplaçar cap al lloc dels fets van atribuir la detonació a alguna mena de producte explosiu que la tarotista manipulava. La dona va ser ingressada d'urgència a l'hospital Josep Trueta perquè tenia ferides greus a la mà esquerra. Efectivament, l'explosió li va fer perdre el dit polze d'aquesta mà i li va causar amputacions parcials a dos dits més. La cassoleta va esclatar a causa de l'explosió i el material li va causar ferides i talls a la part dreta de la cara i el pòmul, però no revestien gravetat. Ahir a la tarda va ser intervinguda.

Diari de Girona,

This page is powered by Blogger. Isn't yours?