<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de febrer 03, 2009

La superstició triomfa a Salzburg

"Busquem persones a partir dels 20 anys d’edat per a un treball de vendes amb els següents signes astrològics: capricorn, taure, aquari, àries o lleó". Així resava un anunci del periòdic regional de Salzburg 'Salzburger Nachrichten', ciutat on una empresa austríaca busca que els seus empleats compten amb el favor astral per a exercir el seu treball.
La firma, que forma part del negoci dels assegurances, ha decidit triar el seu personal segons el seu signe astrològic perquè l’estadística confirma que els millors empleats coincideixen amb aquest perfil astral, segons va explicar un portaveu de l’empresa a l’emissora pública ORF.
"Hem analitzat els nostres empleats en tot el país i els millors quasi sempre eren d’uns d’aquests cinc signes. Llavors ens vam dir: limitem la cerca", va assenyalar el representant de l’empresa, el nom del qual no ha estat revelat.
Els sindicats austríacs asseguren que no es tracta de cap acte de discriminació perquè en el grup dels cinc signes els possibles candidats poden ser joves, majors, homes i dones, entre altres característiques.
"És una limitació però no una discriminació", va explicar Angela Riegler, experta en dret laboral de la Cambra dels Treballadors de Salzburg.

EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?