<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de gener 31, 2009La Policia investiga l’aparició de restes d’animals decapitats a Andratx (Mallorca)

Les primeres recerques plantegen la possibilitat que s’haja celebrat un ritual de santeria

Durant el dia d'ahir van aparèixer en una finca d'Andratx, restes de nombrosos animals decapitats, així com traces d’un cercle blanc junt amb collars i fruites. L’escena, segons les primeres recerques de la Policia Local, podria correspondre a un ritual de santeria, una cerimònia religiosa característica de regions com el Carib.
Les restes els va descobrir un veí mentre passejava amb el seu gos, en el clar d’un bosc pròxim al poble. S’havien sacrificat gallines, coloms, un cabrit i una tortuga. Els seus cossos van aparèixer espedaçats. En la zona, també es trobaven caixes de cartó, en les que, suposadament, els animals haurien estat traslladats.
Diversos efectius de
la Policia Local d’Andratx es van dirigir fins al lloc, on van realitzar una inspecció ocular dels fets. Els agents es van adonar de que el sòl estava marcat per un cercle i havia estat alterat.
La sorpresa va ser que, sota de la terra, hi havia més animals morts embolicats en plàstics, on també van localitzar un cabrit negre d’escassa edat al qual li havien seccionat les quatre potes i el cap.
Segons les primeres investigacions obertes des de la caserna de la Policia a Son Mas, tot respon a la celebració d’un ritual beat propi de Cuba. L’estat en què es van trobar les restes denotava que no s’havia celebrat fa molt. De totes maneres, les recerques policials no aniran encaminades a discernir la naturalesa del possible cerimonial religiós, sinó a determinar qui va sacrificar els animals, ja que pot ser constitutiu de delicte si han estat torturats.També han indicat que durant els últims dies no s'ha vist res sospitós per la zona, la qual cosa pot ser revelador que el ritual probablement es va realitzar a la nit. Un altre fet en favor d’esta teoria és que en el lloc es van trobar nombroses ciris.

Agències. Imatge Lorenzo Gutiérrez. Diario de Mallorca


This page is powered by Blogger. Isn't yours?