<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 20, 2008

Segueix la desclassificació al Regne Unit i la premsa ho aprofita

El procés de desclassificació al RU continua i la premsa ho aprofita per publicar informació sobre els casos més saborosos sense recórrer en cap cas als autèntics especialistes.
Segon diversos medis de comunicació un avió comercial que es disposava a aterrar a l'aeroport londinenc de Heathrow va estar a prop de xocar contra un objecte volant no identificat el 1991, segons revelen uns documents del Ministeri britànic de Defensa.
El capità d'un vol d'Alitalia es va mostrar tan preocupat per la situació que va arribar a cridar "compte" al seu copilot després de observar sobre el seu avió un objecte de color marró que tenia la forma d'un míssil, indiquen els documents desclassificats avui.
Aquest incident amb l'ovni va tenir lloc al comtat de Kent, al sud-est d'Anglaterra, el 21 d'abril de 1991, i va ser investigat per l'Autoritat d'Aviació Civil (CAA, en la sigla en anglès) i els militars. El Ministeri de Defensa va decidir tancar el cas com a assumpte no resolt després d'arribar a la conclusió que no era ni un míssil, ni un globus meteorològic ni un coet espacial.
Però probablement si que es tractava d'un meteorit que es va cremar a l'atmosfera amb gran intensitat, suficient per a resultar aparatós de dia.
Aquest incidència es va mantenir en secret als Arxius Nacionals de Kew, al sud-oest de Londres, i forma part d'altres casos similars que no han pogut ser aclarits.
L'avió d'Alitalia, un McDonnell Douglas MD-80, completava la ruta entre Milà (Itàlia) i Heathrow (Londres) amb 57 persones a bord quan el pilot Achille Zaghetti va observar l'objecte no identificat, que estava aparentment a uns 300 metres per sobre del seu aparell. Però en realitat això només era una presunció basat en la mida que creien poder assignar a l'objecte.
"Immediatament li vaig dir al meu copilot, compte, compte, i va mirar i va veure el que jo vaig veure", va relatar el pilot. El document desclassificat afegeix que l'emissora de televisió Southern TV va emetre el relat d'un nen de 14 anys que va afirmar haver vist un objecte que tenia forma de míssil i estava a un nivell molt baix abans d'elevar-se i desaparèixer al cel.
Al mateix temps, una investigació del Ministeri de Defensa va arribar a la conclusió que l'objecte no procedia de l'Exèrcit. D'aquesta manera, el Ministeri va decidir arxivar l'assumpte i va assenyalar: "És la nostra intenció tractar aquest assumpte com un altre objecte volant no identificat, i, per tant, no farem més investigacions".
El cert és que els pilots saben força 'avions i molt poc d'altres coses. Però no és cosa que es vagi dient. I no parlem sense motiu. Un de nosaltres fou pilot durant vint anys de les fores aèrees franceses.

This page is powered by Blogger. Isn't yours?