<$BlogRSDUrl$>

divendres, de setembre 26, 2008

Un vídeo penjat a Youtube mostra com un pastor de Kènia beneeix Palin per protegir-la de la bruixeria

La que serà vicepresidenta de McCain en cas que els republicans guanyin les eleccions americanes, Sarah Palin, continua donant pintorescos titulars. La darrera anècdota ha estat un vídeo en què Sarah Palin, de fortes conviccions religioses, és beneïda per un pastor kenià per protegir-la de la “bruixeria”.
El vídeo mostra la candidata republicana Sara Palin dempeus davant del bisbe de Kènia Thomas Muthee a una església d’Alaska. El bisbe en qüestió obre les mans al cel per demanar que la possible número dos del Govern d’Estats Units quedi lliure de “qualsevol forma de bruixeria”.
"Som-hi, parlem amb Déu sobre aquesta dona. Declarem, hem de salvar-la de Satanàs", diu Muthee mentre dos assistents fan una imposició de mans sobre Sarah Palin. Al vídeo s’implora la figura de Jesucrist per demanar bons resultats polítics per Sarah Palin, uns precs que van obtenir resposta divina quan, Palin va presentar els documents d'una campanya uns mesos més tard, a l'octubre de 2005, i va ser escollida governadora l’any següent.
En una visita a l'església el juny de 2008, Palin va parlar amb afecte del pastor de Kènia, explica el diari britànic The Independent, i va dir a un grup de joves missioners que les oracions de Muthee l’havien ajudat a convertir-se en governadora. El ritual sacre per esdevenir vicepresidenta de la primera potència mundial pot ser lleugerament més complicat.

El Debat

This page is powered by Blogger. Isn't yours?