<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de setembre 01, 2008

No van a classe per un "fantasma"

Temors absurds a l'Argentina profunda

En un poble a l'interior de la província de Santa Fe (Argentina), alumnes d'una escola no concorren a ella perquè temen la presència de quelcom sobrenatural: un "fantasma".
Tant pares com a escolars parlen de la presència d’aquest "fantasma" en un dels banys de l'Escola 143 de la ciutat de Ceres, a 300 quilòmetres de la capital Santa Fe. Divendres passat un important nombre de pares – diu el diari "Perfil" – van telefonar a l’emissora de ràdio FM Llibertat contant el terror dels seus fills enfront d’aquesta "presència" inexplicable.
Segons el diari local "El Litoral", la mare d'una alumna va assegurar que la seva filla li va comptar "que va veure una nena vestida de blanc penjada d'una corda amb sang en les seva roba" i que les aixetes del bany s'accionen soles i "les portes s'obren i es tanquen sense impuls humà".
La directora de l'escola, Viviana Quintero, no va voler fer declaracions a la premsa i va acusar al diari de "fer propaganda una barbaritat paranormal, sense tenir cap element de prova". Adjudica la psicosi al comentari d'una alumna de sisé grau.

United Press

This page is powered by Blogger. Isn't yours?