<$BlogRSDUrl$>

divendres, de juliol 25, 2008

Uns pèls d’un suposat “home mico” (ieti) agafats a la Índia necessiten proves d’ADN per a arribar a conclusions definitives

Segons ha publicat la BBC News, els test inicials han resultat improductius. Els pels foren sotmesos ahir a un examen microscòpic de comparació amb d’altres d’animals de la zona al voltant dels turons de Garo, al nord-est del petit estat de Meghalaya, a la Índia.
La versió hindú de l’home mico se la coneix com “mande barung”, quelcom així com l'“home del bosc”.
Com que els resultats d’aquesta comparació han donat negatius, fet no massa estrany si per exemple els pèls pertanyen un animal que no és de la zona o bé pateix alguna malaltia que els altera, seran enviats a laboratoris separats per als seu anàlisi. En altres ocasions ja s’han realitzat probes similars concloent que es tractaven d’ossos.
El pèls van arribar ala BBC per mitjà de Dipu Marak, un apassionat creient en l’existència de l’home mico, qui els hauria trobat a la jungla després que es digués que se hi havia vist un mande barung durant tres dies seguits.
Segons aquests aficionat a la criptozoologia, els pèls provarien l’existència d’un éssers amb aspecte de mico gris i negra amb una mida d’un 3 metres d’alt i un pes d’uns 300 kg. Si fos així s’hauria descobert un tipus de mico desconegut. El fet, tot i la seva rellevància científica, no tindria més d’especial que el descobriment d’altres espècies anteriorment.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?