<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de juliol 21, 2008

Detingut un xaman a l'Alcúdia que va sodomitzar una pacient amb un ciri per a «curar-la»


El curandero va assegurar a la dona que si l'introduïa la ciri podria curar el seu esperit turmentat

«El ciri et purificarà». Un xaman senegalès de l'Alcúdia ha sigut detingut per la Guàrdia Civil acusat de sodomitzar amb un ciri a una pacient a qui va assegurar que curaria de tots els seus mals. La dona es va deixar fer, però va decidir denunciar el curandero quan va descobrir que també havia utilitzat el seu membre viril en el procés de «curació».
La víctima portava un temps en un estat anímic molt baix i va contactar amb el xaman senegalès perquè li havien assegurat que tenia uns poders sobrenaturals per a curar esperits turmentats. La parella es va reunir segons pareix en la consulta del subsaharià, a l'Alcúdia, i el xaman li va realitzar una sèrie de preguntes sobre la seva situació personal. La pacient va explicar els detalls relacionats amb la seva depressió i els seus símptomes, tant psicològics com físics.
Després d'escoltar el seu relat, el fetiller la va tranquil·litzar assegurant-li que ell podia curar-la, encara que havia de dur a terme una teràpia un tant excepcional amb ella. El mètode que li proposava consistia a introduir-li un ciri per l'anus i després encendre la flama, perquè simbòlicament cremaren totes les impureses del seu cos.
La senyora, al principi, es va mostrar estranyada per la tècnica del bruixot, però al final va accedir davant de les insistències del senegalès. La «curació» es va dur a terme el dissabte a l'Alcúdia i durant el procés la dona va descobrir que a més del ciri li estava introduint el seu membre viril. La víctima es va enfurir i se’n va anar de la consulta del bruixot. Després es va presentar en la caserna de la Guàrdia Civil i va presentar una denúncia per violació. Els agents es van presentar a l'adreça assenyalada i van capturar el senegalès, que no va oferir resistència i va insistir en el fet que havia realitzat una sessió normal amb la dona per a allunyar d'ella els mals esperits. L'acusat serà posat a disposició judicial en les pròximes hores i la dona agredida va ser traslladada a un centre hospitalari perquè els metges la sotmeteren a una revisió ginecològica. Ara s'investiga si hi ha més pacients del fetiller que han patit abusos sexuals amb la tècnica del ciri.

Javier Jiménez, Última Hora


This page is powered by Blogger. Isn't yours?