<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de març 31, 2008

Dues persones hipnotitzen la caixera i roben 500 euros d'una oficina de canvi de divises a Itàlia

Roma.- Dos ciutadans italians van robar 500 euros d'una oficina de canvi de divises de l'aeroport de Treviso (nord d'Itàlia) després d'hipnotitzar la caixera amb "unes quantes paraules cadencioses" i repetides de forma continuada, acompanyades d'"una sèrie de gestos particulars", han informat mitjans locals.
Amb aquesta tècnica, van aconseguir "induir" la caixera de l'oficina, a la qual van pagar una recàrrega de deu euros per al telèfon mòbil amb un bitllet de 500 euros, perquè els donés no només el canvi -és a dir, 490 euros-, sinó també el bitllet que li havien entregat en un primer moment.
"No m'adonava del que em passava, no entenia res, i aquesta persona va aconseguir induir-me al que vaig fer sense que jo me n'adonés", ha declarat l'empleada a mitjans locals.

Arrestats a Nàpols
Segons la policia, que va detenir els dos presumptes lladres a Nàpols, on residien i se sospita que van cometre delictes similars, aquests aconseguien adormir les seves víctimes, que estaven atordides i inconscients dels seus actes mentre ells les estafaven o robaven.
La captura es va produir després d'una "badada" dels hipnotitzadors, que van recarregar un telèfon mòbil amb una targeta de crèdit de la qual s'havia denunciat el robatori, fet que va permetre als agents conèixer el número dels presumptes delinqüents i identificar-los.
La policia sospita que els detinguts, de 47 i 57 anys, estan darrere de diversos delictes comesos usant aquest tipus de tècniques en diferents zones d'Itàlia.

EFE

This page is powered by Blogger. Isn't yours?