<$BlogRSDUrl$>

dijous, de febrer 28, 2008

Els romanesos segueixen fent el ridícul amb els exorcismes

La policia romanesa conclogué un important cas de vandalisme.
Segons consta a l’informe policial "foren els fantasmes".Las famílies de la localitat de Lilieci, a la provincia (judeţ) de Bacău, van denunciar una sèrie d'actes vandàlics que acabaren en finestres trencades, bicicletes per l'aire i altres destrosses menors.
Quan la policia va arribar al lloc, els veïns agregaren al testimoni altres fenòmens: ciris que s'apaguen sense vent, objectes que llisquen espontàniament sobre les taules, etc. Finalment, els veïns van confessar que creien que estaven sent víctimes d'esperits malignes. I els agents se'ls van riure en la cara.
De totes maneres, van decidir investigar el problema per a donar amb la causa "terrenal" del problema. El més curiós és que la policia va acabar admetent a l’informe policial que amb els seus propis ulls van veure que els culpables eren els fantasmes.
Mircea Hadimbu, un veí de 68 anys, va explicar que sa casa fou totalment desbaratada. "Les finestres van començar a trencar-se una per una i dos bicicletes suraven a l'aire per elles mateixes", va dir. Al seu torn, Meletina Bocancea de 78 anys va sostenir que "les copes volaven per la casa i els ciris s'apagaven encara que no hi havia gens de vent".
Davant de la impotència de la policia per a posar límit a estos fenòmens poltergeist a garrotada neta, es va convocar un capellà perquè realitzes un exorcisme.

Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?