<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de febrer 23, 2008

Detinguts a Barcelona tres traficants que utilitzaven maleficis per intentar allunyar la policia

La policia ha informat que aquest curiós mètode per intentar alliberar-se dels agents està inspirat en un "antic malefici", consistent a ficar al congelador vasos amb papers amb els noms d'aquelles persones que poden causar problemes per així "congelar-los", segons aquesta superstició.
En el registre del pis, situat al barri de Trinitat Vella, a més de paperines de cocaïna i heroïna els agents van descobrir papers en espanyol al congelador amb els noms d'"els mossos d'esquadra", els "antiavalots de la policia" i els "secretes de la policia". També hi van trobar estris per manipular droga i més de 500 euros en efectiu. L'operació va tenir lloc dijous passat.

Queixes dels veïns

Els tres detinguts són de nacionalitat espanyola i han passat a disposició judicial. Es tracta de Dolores S. R., de 58 anys; Felicidad M. G., de 32 anys, i Luis O. F., de 31 anys, a qui s'acusa d'un delicte de tràfic de droga des del pis ubicat al carrer de Foradada.
Després de les queixes d'alguns veïns, durant diversos dies la policia va posar en marxa un dispositiu de vigilància de l'immoble que va permetre comprovar que nombrosos toxicòmans entraven a l'edifici i en sortien amb substàncies estupefaents.

Agència EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?