<$BlogRSDUrl$>

divendres, de gener 25, 2008

Vuit detinguts a Palma per una estafa de santeria

Vuit persones d’origen brasiler han sigut detingudes a Palma per la seva participació, entre altres fets, en vuit estafes realitzades en una consulta de santeria instal·lada a Mèrida, segons ha informat la Delegació del Govern espanyol a Extremadura.
En un comunicat remés a l’agència EFE, aquest organisme recorda que en els passats mesos de setembre i octubre es va instal·lar en la capital extremenya una dona que es presentava com a vident i com a tal es va anunciar en octavilles que es repartien en la via pública.
La dona es va instal·lar en la ciutat junt amb un grup de col·laboradors i per a això va habilitar una consulta en un cèntric carrer en què rebia a tot tipus de persones que la requerien perquè li solucionés els seus problemes.
La suposada vident realitzava als que visitaven la seva consulta diferents tipus de ritus, però finalment els proposava, per a solucionar els seus problemes, purificar les joies i els diners que posseïen, per a la qual cosa havien de deixar-los una nit en el seu poder.
No obstant això, lluny de realitzar allò que havia promès, una vegada que va acumular la suficient quantitat de joies i diners, van abandonar precipitadament la ciutat amb el seu botí.
Iniciades les investigacions per agents de la Policia de Mèrida, es va poder determinar que es tractava de dos grups de delinqüents d’origen brasiler, que havien actuat de la mateixa manera en ciutats de Castella i Lleó, Extremadura i Andalusia.
Darrere d’aquestes investigacions, segons la dita Delegació del Govern espanyol, es va aconseguir identificar els nou membres que formaven ambdós grups i que tenien vincles de parentiu.
Vuit d'ells foren detinguts a Palma per agents de la policia de la capital baleart, els que van aconseguir recuperar una gran quantitat de diners i multitud de joies, entre les que es van trobar algunes de les sostretes a Mèrida.


Mallorca Diario


This page is powered by Blogger. Isn't yours?