<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de desembre 24, 2007

Un sacerdot indi se suïcida després de prometre que ressuscitarà al tercer dia

Centenars de persones esperen en una localitat del centre de l’Índia la resurrecció d’un sacerdot que es va suïcidar aquest dissabte després de prometre que tornaria a la vida 72 hores després, segons han informat fonts oficials.
El sacerdot, un indi de 25 anys, es va suïcidar el dissabte 22 a la localitat de Raigarh, situada a la regió índia de Chattisgarh. “Manoj Baghel va consumir verí en un temple de Raigarh. Ell indicà que tornaria a la vida 72 hores després”, ha declarat a l’agència IANS el superintendent de la policia de Raigarh, J. K. Thorate.
Encara que Baghel va ser traslladat a un hospital després d’ingerir el verí, va morir, i els seus familiars van traslladar el seu cadàver al temple, on el mantenen en una habitació tancada amb clau.
Encara que la policia va obrir una investigació, no va poder practicar l’autòpsia al cadàver del religiós a causa de l’oposició de la multitud que espera ara la seva resurrecció.
“Centenars de persones envolten el temple. Han posat el sacerdot en una habitació tancada amb clau i es neguen a entregar el seu cadàver a la policia. Molts esperen que torni a la vida aquest dilluns a la nit”, ha afegit Thorate. La policia espera la seva oportunitat per fer-se càrrec de les restes de Baghel quan la multitud es convenci que no tornarà a la vida.

Agència EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?