<$BlogRSDUrl$>

dijous, de novembre 15, 2007

Filmen suposats ovnis a Montserrat


El suposat contactat Luis José Grigol, que porta tres dècades demanant manifestacions als «senyors del cel», com li agrada a ell anomenar als suposats extraterrestres, va protagonitzar la passada nit del 11 a 12 un altre dels seus espectacles a Montserrat, però aquest cop amb la presència de les càmeres del programa España Directo, del canal públic espanyol (TVE).

Durant la nit es van veure llums al cel que foren interpretats lliurament per en Grifol i altres assistents. Tanmateix, quan el canal de televisió havia començat a enregistrar imatges d’un avió comercial per a documentar gràficament la trobada, Grifol va assenyalar que sorgirien alguna lluminària a la zona. Immediatament dues llums blanques van aparèixer en direcció ascendent cap a l’avió, van retrocedir i van tornar a remuntar mentre les càmeres ho enregistraven. Tot entre les exclamacions dels assistents.

Aquests curiós pelegrinatge de crèduls i curiosos, és un lamentable espectacle propi de les supersticions de l'Edat Mitjana que es reprodueix cada dia 11 a la muntanya de Montserrat.


Basat en informació de www.documentant.net


This page is powered by Blogger. Isn't yours?