<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 08, 2007


Una versió aquàtica del 'xuclacabres' causa pànic a Perú

Sorpresos i preocupats van quedar els pobladors del districte piurà de Castella, davant l’aparició d’un 'estrany animal', al qual han anomenat 'xuclacabres'.
No obstant això, més que un assedegat animal, sembla estar famolenc, perquè no sols pren la sang de les seves víctimes, sinó que es menja exclusivament el cap i les potes dels pollastres, ànecs i galls d’indi.
Des de fa més de dos mesos, els pobladors del caseriu de Miraflores van denunciar la mort dels seus animals de corral, per 'un estrany ser' que se’ls menjava a la matinada.
La situació era tot un misteri fins que ahir, un grup de veïns, cansats de perdre les seves aus, van parar una trampa i van atrapar al 'xuclacabres' a la presa 'Los Ejidos'.


Sembla llúdria
Es tractava d’un animal rèptil, semblat a la llúdria, amb ulls sortints, bigotis, cara allargada, cua i pell semblant al mamífer. Grimpa per les tanques i filats i li arranca els caps i potes a les gallines, ànecs, titots, i conills comuns i d'índies. "A la fi vam aconseguir atrapar a aquesta cosa que no sabem què és, però matava als nostres animals", va dir Leonor Chorres Temoche, qui va perdre més de 20 gallines. Però poc els va durar la tranquil·litat, perquè el 'xuclacabres' que tant els va costar caçar, es va escapar i va tornar al seu hàbitat: el riu. La gent va culpar les autoritats per no arribar a temps.

Trome

This page is powered by Blogger. Isn't yours?