<$BlogRSDUrl$>

dimarts, d’octubre 02, 2007

Una banda de nigromants brasilers detinguda a Palma demanava fins a 60.000 euros per eliminar el mal d'ull

MOI PALMA. La banda de santers que va ser detinguda el passat cap de setmana a Palma reclamava fins a 60.000 euros a les seves víctimes per a alliberar-los del suposat mal d'ull a què estaven sotmeses. Els vuit arrestats, membres d'una mateixa família d'origen brasiler i entre els que es troba un menor de 17 anys, estafaren amb aquest procediment uns 100.000 euros a Còrdova, Vigo i Saragossa.
La Policia explicà ahir que l'organització anunciava els seus serveis de vidència, astrologia i màgia mitjançant pasquins i anuncis. Quan els clients entraven en contacte amb ells, els asseguraven que algú els havia llançat una maledicció l i que havien d’aportar 60.000 euros que serien purificats i eradicarien el problema. Açò portà a algunes víctimes a demanar crèdits o pagar amb joies: Després d'això l'organització es traslladava a una altra ciutat i seguia amb les seves activitats.
La Policia sospita que Palma era la proper destinació de l'organització, ja que havia llogat un immoble en un cèntric carrer de la localitat, sembla ser que per a començar les seves activitats delictives. Es calcula que han estafat uns 100.000 euros mitjançant el mètode de la santeria.

Diario de Mallorca (títol canviat)


This page is powered by Blogger. Isn't yours?