<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’octubre 03, 2007

Un canal públic català emet un programa sobre telepredicadors en el País Valencià


El Canal 33 de Catalunya va emetre ahir a l’espai “60 minuts” un documental dedicat als telepredicadors, rodat en gran part a València.
Els predicadors aseguren que curen el càncer, la sida, la ceguera, la paràlisi... tota mena de malaties a través de miracles i gràcies a l'Esperit Sant. Les seves promeses viatgen a través de les ones cada dia en un canal de televisió, via satèl·lit, instal·lat a Madrid i que arriba a tot Europa. Epi Limiñana és el telepredicador més important resident en el Països Catalans, concretament a València, en una zona residencial. Des d'allà organitza totes les seves activitats: campanyes de curació per a mig món que reuneixen milers de persones. Fa miracles cada dia a canvi de diners. El reportatge d'investigació destapa la trama econòmica i empresarial del predicador Epi Limiñana.
A més, el reportatge "Telemiracles" mostra més coses: èxtasis col·lectius i guariments en viu en un restaurant de Torrevella i, encara més, un telepredicador va sometre a un exorcisme dos membres de l'equip de Canal-9, a Llíria, a tocar de la capital del País Valencià. Els trucs, les falsedats, els miracles falsos i la manera de fer-se ric a través de la xarrameca per televisió queden denunciats en un treball d'investigació de cinc mesos fet pel canal públic valencià Canal-9.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?