<$BlogRSDUrl$>

dilluns, d’octubre 01, 2007

Familiars dels McCann els aconsellen que consultin un mèdium per localitzar Madeleine

Un miler de persones que diuen tenir dots parapsicològics s'han ofert a ajudar la parella per resoldre el cas


Familiars dels pares de Madeleine McCann han aconsellat al matrimoni que consulti algun mèdium per intentar localitzar la seva filla, desapareguda el 3 de maig al sud de Portugal pocs dies abans de complir quatre anys.
Segons l'agència britànica PA, més d'un miler persones que afirmen tenir dots parapsicològics s'han ofert a ajudar Kate i Gerry Mccann per trobar la nena, si és que segueix viva.
El matrimoni no ha tingut fins ara cap contacte directe amb aquestes persones, però uns parents escocesos del matrimoni els han aconsellat no defugir aquesta ajuda. "Estan desesperats i alguns membres de la família suggereixen que podria ser una nova via", ha declarat a la premsa un amic de la parella.

Informació per a la investigació
Per la seva part, el portaveu dels McCann, Clarence Mitchell, ha reconegut que hi ha hagut gestions sobre això, però ha afirmat que fins ara no s'ha acordat res definitiu.
"Se'ls tracta a tots amb cortesia i, si hi ha alguna informació que val la pena analitzar, una matrícula de cotxe o un nom, es procedeix a fer-ho. La policia no la desestima sense més ni més", ha afegit.
En una primera fase de la investigació, els investigadors portuguesos van dir que tindrien en compte les informacions de gent que diu tenir dots parapsicològics davant la possibilitat que el segrestador de la nena intentés posar-se en contacte amb els pares per aquesta via.

Veto a concedir entrevistes
Els McCann, que han tornat al Regne Unit, són considerats "sospitosos" de la desaparició de la nena per la policia portuguesa, que, no obstant, no disposa de cap prova que algun d'ells causés la seva mort i després enterrés el cadàver.
Els pares de Madeleine tenen prohibit per la justícia lusitana concedir entrevistes i, segons la premsa britànica, estan frustrats per aquest silenci que els han imposat, quan cada dia circulen noves teories, suposadament de fonts policials portugueses, sobre el que pot haver passat amb la nena.
Segons mitjans britànics, l'equip legal que assessora els McCann estudia actualment la possibilitat que la parella ofereixi algunes entrevistes a mitjans espanyols i portuguesos la setmana que ve en coincidència amb el llançament d'una nova campanya a la Península.

El Periódico


This page is powered by Blogger. Isn't yours?