<$BlogRSDUrl$>

dimecres, de setembre 05, 2007

Estudiants sud-africans cremen dues dones per a alliberar la seva escola de mals esperits

Johannesburg. Dues dones van morir cremades després que uns estudiants de Kwazulu Natal, al nord-est de Sudàfrica, els calessin foc per a desfer-se dels dimonis que havien ocupat la seva escola, van informar fonts locals.
Segons va relatar el portaveu policial, Jabulani Mdletshe, a l'agència de notícies sud-africana, un nombrós grup de joves va arrossegar les dues dones, ambdues d'uns 60 anys, des de sa casa fins a un camp d'esports local, on les van ruixar amb benzina i les van cremar. Una d'elles va morir a l’indret dels fets, mentre que l'altra ho va fer a l'hospital.
Mdletshe va dir que els estudiants, tots ells de l'Escola Superior Manhlenga de la localitat de Manguzi, van creure que un esperit demoníac els havia posseït, després d'observar entre ells curioses reaccions. "Molts estudiants ploraven sense raó aparent, alguns reclamaven carn entre els plors", va explicar Mdletshe, qui va dir que els joves s'estaven comportant "de forma estranya" des de feia unes tres setmanes.
Sembla que va ser després d'algunes reunions per a discutir sobre la qüestió, que els alumnes van arribar a la conclusió que dues dones havien encantat l'escola. "Estem investigant als estudiants però no s'ha produït cap detenció", va afegir Mdletshe.
El departament d'educació de la província ha enviat una delegació al lloc i ha mostrat el seu horror davant d'accions en què cal detenir els responsables.

Agència EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?