<$BlogRSDUrl$>

dissabte, d’agost 25, 2007

Palma esotèrica

L'esoterisme és una de les activitats que més auge està tenint en els últims temps en la capital de Ses Illes. Proliferen les botigues dedicades a la venda d'espelmes, encisos i amulets i ja hi ha nombroses associacions que organitzen reunions i xerrades d'iniciació a l'ocultisme.
El misteri i la curiositat pel més enllà desperten l’interès dels habitants de Ciutat més del que ens podem imaginar. No obstant el caràcter pseudoclandestí d'aquestes associacions i el secret que existeix entorn d'aquest tipus d'activitats fan que els seus components no es donen a conèixer públicament en molts casos.
Alguns d'estos grups estan relacionats amb algun tipus de creences espirituals que els relacionen a sectes i grups religiosos marginals que impliquen una espècia de baptisme en què els seus membres adquireixen un nou nom i identitat, únicament utilitzada en les seves reunions.
En les sessions són habituals la pràctica de la taula ouija, espiritisme, hipnosi i intents de contacte amb el més enllà. L'estudi de les càbales, els somnis i les aures és també molt demandat.

Creences originàries de llocs llunyans
No obstant hi ha un altre tipus de grups menys exigents i oberts dedicats principalment al tarot i distints tipus de prediccions de futur amb lectures de runes i pedres precioses, o quiromància.
El fenomen de la immigració ha portat amb ell multitud de creences relacionades amb aquest món ocult que dirigeixen en la seva majoria santers i vidents que provenen de l'altre costat de l'Atlàntic.

Carla Arrieta , Mallorcadiario.com


This page is powered by Blogger. Isn't yours?