<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de juliol 23, 2007


La ignorància i la misèria fan creure que el dimoni s'ha apoderat d’una nena

Una xiqueta de 12 anys que es trobava prostrada en llit arran d'una greu malaltia, , es troba possessa pel dimoni que l'obliga a cridar paraules grollers i agredir-se en presència de la seva família, en el llogaret de Cumbrai, a La Llibertat, Perú.
Carmelo Briceño, pare de Blanquita, com l'anomenen, va manifestar entre llàgrimes, que la seva filla ja no és la mateixa d'abans. "Ella només diu renecs, ens insulta i parla en estranys idiomes, a mi em pareix que hi ha una altra persona dins d'ella", va dir.
L’al·lota sol colpejar-se el pit i arrapar-se la cara fins a traure's sang, per la qual cosa han tingut que amarrar-la a el seu llit per a evitar-li majors danys.
A més no dorm i qualifica als seus pares com éssers despreciables que van patir la dissort de tenir-la com a filla.
Tot començà l'any passat, quan Blanquita va ser portada al centre mèdic de la zona per un tifoide, rebent una sèrie d'injeccions que lluny de millorar-la, van empitjorar la seva situació. Després va ser traslladada a l'hospital 'Belén' de Trujillo, on li van diagnosticar meningitis, però per falta de diners no va poder seguir un tractament que aconseguís guarir-la.
Els pares creuen que el dimoni s’ aprofità de la menor per a apoderar-se del seu cos i demanen el suport d'un sacerdot per a exorcitzar-la i que torni a ser la mateixa.

http://www.trome.com. J Rosado (Títol canviat)

This page is powered by Blogger. Isn't yours?