<$BlogRSDUrl$>

dijous, de juliol 26, 2007


Diuen que un gat vaticina la mort dels avis en un geriàtric dels EUA

Un gat anomenat Oscar de l'estat de Rhode Island, Estats Units, pot predir la mort en poques hores de pacients als quals visita intempestivament, segons ha revelat un metge geriatre a la prestigiosa revista The New England Journal of Medicine.
Oscar visita els residents del Centre de Rehabilitació per a Avis de Providence i el personal de la clínica entra en acció perquè algú morirà en les pròximes hores.
El doctor Oscar Sosa ha decidit estudiar el cas i divulgar les seves conclusions després de comprovar que el felí ha arribat fins al llit de més de 25 residents de la clínica poc abans que morissin.

Gairebé sense errors El gat de dos anys "sembla no cometre gaires errors. Sembla comprendre que els pacients estan a punt de morir", ha manifestat el metge. L'escepticisme que poguessin plantejar les facultats d'Oscar és frenat per la doctora Joan Teno, professora de salut comunitària de la Universitat Brown, que atén els pacients de la clínica. "El gat sempre s'apanya per aparèixer i sempre ho fa durant les últimes dues hores", ha comentat sobre les fatídiques aventures del gat de pelatge gris i blanc que habita principalment en el tercer pis on viuen els pacients dements. "És possible que hi hagi una explicació química", ha manifestat Teno.

EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?