<$BlogRSDUrl$>

dimarts, d’abril 10, 2007

Encara es veuen ovnis al Canadà


Els extraterrestres i les seves naus estan passats de moda actualment, però 736 casos d'observacions a Canadà enguany reafirmen l'existència “d'un fenomen real subjacent”, segons un dels principals investigadors ovni del país.
“És cert que ja no hi ha tants extraterrestres a la tele com abans, quan eixien en anuncis venent-nos tot des de Pepsi fins a fàrmacs”, diu Chris Rutkowski, director de l'Ufology Research Institute amb seu en Winnipeg, “però el fenomen persisteix encara, lo que m'indica que hi ha un fenomen real subjacent que s'estén més enllà dels mitjans i la cultura popular”.
L'enquesta canadenca anual realitzada per Rutkowski l'any passat ocupa el tercer lloc en la major quantitat d'observacions en un període de 17 anys, encara que el rècord de 882 observacions segueix corresponent a 2004.
Les províncies d'Ontari i Colúmbia Britànica van registrar el nombre més gran de casos, però Saskatchewan va batre el rècord amb 98 observacions. Barb Campbell, veïna de Paynton, Sask., va afirmar haver-hi vist un triangle fosc de major tamany que un helicòpter, que s'estenia en l'aire sobre Maidstone l'any passat.
“Estava just per damunt de la resplendor de les llums del carrer, així que no era possible veure'l tot, però tenia una llum variable inusual i estranya just en el seu centre,” diu la testimoni. “I no emetia cap so. Era vertaderament desconcertant”.
Rutkowski, autor d'un llibre sobre observacions OVNI, no dubta a indicar que no existeixen proves irrebatibles sobre el fet que els casos d'ovnis tinguin a veure amb extraterrestres. La majoria dels observacions són llums rares en el cel, i les encontrespròximes són mes bé infreqüents.

Toronto Sun (Títol canviat)


This page is powered by Blogger. Isn't yours?