<$BlogRSDUrl$>

dijous, de març 01, 2007

El fals mite de l’existència del xuclacabres
Un estudi cerca dismininuir la psicosi per suposats atacs del "xuclacabres"

Davant les constants denúncies que reben dels veïns per atacs a animals atribuïts al xuclacabres, el Departament de Medi Ambient del municipi de Sant Antoni" va lliurar un estudi que va revelar que els últims casos haurien sigut ocasionats per gossos.
L'informe també va indicar que els animals morts es troben amb senyals d'agressió del tipus caní, és a dir esquinç de pèls, mossos per diferents llocs del seu cos i trencadura de la seva estructura òssia en costelles i variades parts del seu cos.
"Es pot concloure que per les distàncies de claus i grandària, pelatge trobat, empremtes de petjades i urpes, mode i forma d'actuar i atacar, es tracta d'animals canins encebats", sosté el text.
En aquest sentit, l'encarregat d'elaborar l'informe, Ángel Bastidas, va indicar que tots els atacs a què van concórrer ells, es va comprovar Que van ser producte de cans. “Esgarren el cos i es xuclen la sang el més ràpid que poden i fugen sigil·ladament del lloc per la presència de persones", va assegurar.
Si bé Bastides no descarta que existeixi un ser estrany, prefereix parlar de dades concretes. “Portem vuit anys estudiant casos i en tots es comprova l'atac", va dir.
Segons l'expert, fins i tot una rata gris pot atacar a un conill o gallina ocasionant danys mortals.
L'estudi també va assenyalar la presència d'uns 15 gossos caçant de forma autònoma durant les nits. “Tenen amos que han descuidat la seva tinença nocturna escapant-se a efectuar les seves accions instintives".

El Líder (Xile)


This page is powered by Blogger. Isn't yours?