<$BlogRSDUrl$>

dimecres, de desembre 13, 2006

Personal d'una aerolínia turca sacrifica un camell a l'aeroport d'Istanbul.

Ara bé, si et menges a Déu no surt als diaris

Istanbul.- Els empleats d'una aerolínia turca van celebrar haver realitzat bé un treball sacrificant un camell a l'aeroport d'Istanbul , per el que el seu cap ha estat suspès.
L'aerolínia nacional va dir el dimecres que una part del personal de Manteniment va matar el camell a l'aeroport con més trànsit de Turquia després d'aconseguir enviar una sèrie d'avions al proveïdor abans del que es preveia.
Turkish Airlines ha suspès el director de manteniment dels avions a l'espera de realitzar una investigació, va dir la companyia en un comunicat.
Els periòdics turcs van publicar fotos del camell, amb dues estores tirades sobre les seves gepes, abans del sacrifici del dimarts. També van mostrar fotos de l'animal tallat en trossos.
El diari Hurriyet, de gran tirada, va dir que els 700 quilos de carn del animal van ser distribuïts entre els treballadors. Turkish Airlines va ser acceptada la setmana passada a l’Star Alliance, el grup liderat per Lufthansa.
Molts turcs sacrifiquen animals, habitualment ovelles o vaques, en una Festivitat anual dels musulmans anomenat Festival del Sacrifici, que se celebra a primers de gener.

Reuters


This page is powered by Blogger. Isn't yours?