<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de desembre 09, 2006

El governador de Virgínia creu en fantasmes

Richmond (EUA).- El governador Timothy M. Kaine no ha avisat als caçafantasmes, però tampoc ha dit que no li serveixin aquests caçadors d'esperits de Hollywood.
A una pregunta que se li va formular durant el seu programa de ràdio mensual, sobre si ell havia experimentat vivències paranormals semblades a les que van reportar ocupants previs de la mansió de l’Executiu, Kaine va respondre, "sí".
El governador va dir el dijous que sempre, a la mateixa "inconvenient hora", totes les setmanes sona el telèfon a les habitacions privades de la seva família i que quan alça l'auricular no hi ha ningú. Va dir que està esbrinant si en l’historia de la mansió "va succeir alguna cosa estranya" el mateix dia a la mateixa hora.
A diferència altres residents i personal previ de la mansió, Kaine va dir que la seua família encara no ha vist el fantasma simpàtic d'una jove que es diu espanta a la mansió.
No obstant, va dir que la primera dama, Anne Holton, va ser testimoni d'altres coses estranyes que van succeir en la dècada de 1970 quan va viure allí mentre son pare, Linnwood Holton, va ser governador. Com per exemple, un marcs va ser extret misteriosament d'una paret i posat en una altra habitació.
També està la història de la tempestat elèctrica que va deixar a tot Richmond sense llum, menys a una habitació que misteriosament es va mantenir enllumenada.
Sí el governador accepta aquestes beneiteries, què és pot esperar dels votants?

Agència AP

This page is powered by Blogger. Isn't yours?