<$BlogRSDUrl$>

divendres, de novembre 10, 2006

Joan Pau I sembla que té miracle per a accedir als altars

A la basílica catedral del Belluno (Itàlia) s’ha clausurat avui divendres la fase diocesana de la causa de beatificació i canonització d'Albí Luciani (Joan Pau I). Fa menys de tres anys de la seva obertura, el diumenge 23 de novembre del 2003.
Albí Luciani va nàixer el 17 d'octubre de 1912 en aqueixa diòcesi. Va ser elegit bisbe de Roma el 26 d'agost de 1978. Va triar el nom de Joan Pau I. Va morir el 28 de setembre, als 33 dies de pontificat. És conegut entre els catòlics com «el papa del somriure».
Per a la beatificació del Serf de Déu es necessita la constatació d'un miracle atribuït a la seua intercessió, i ja «hi ha un cas de curació» que podria tenir tals característiques, va esmentar el postulador. La valoració del miracle tindria lloc només després que el Ministeri per a les Causes dels Santos proclamés les virtuts heroiques d'Albí Luciani.
El fet a què es refereix el postulat va succeir a Apúlia (Puglia, en italià), regió del sud d'Itàlia: es diu que un home va curar d'un tumor, sense explicació científica possible, després d'haver pregat.

Agència Zènit


This page is powered by Blogger. Isn't yours?