<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’octubre 18, 2006

Els budells de València: Sectes, diable, drogues i abusos

L'Audiència de València va deixar vist per a sentència el judici contra una dona i la seua parella per suposadament abusar durant anys de la filla d'aquesta.

La mare de la víctima assegura que era el dimoni Satanàs qui li ordenava agredir sexualment a la xicoteta. Els dos acusats asseguren que van cometre els delictes sota els efectes de les drogues.

La mare de la xiqueta abusava de la xicoteta i gravava els abusos sexuals de la seua parella a la filla.

Segons l'advocat de la defensa, Daniel Rodrigo, la parella "no sabia el que estava bé i el que estava malament i no era conscient del dany que li estava fent a la xiqueta".

Davant d'aquests arguments, la defensa eximeix als acusats per trastorns mentals pels efectes de les drogues. A més, Rodrigo assenyala que els acusats abusaven de la xicoteta coaccionats per una secta satànica que afirmava que la xiqueta estava possesa pel diable.

Per la seua banda, la Fiscalia sol·licita onze anys de presó per un delicte d'abús continuat que va acabar "anul·lant" a la xiqueta.

"Deien que estava endimoniada i que havia de sotmetre's als abusos com a teràpia perquè ella i la seua família foren feliços", assenyala l'advocada de l'acusació particular, Maria Carmen Lucas.

La víctima, que ara té 19 anys, va declarar davant de l'Audiència de València el passat 18 de setembre. Durant el seu relat, va explicar que les teràpies consistien en set dies en què tres vegades al dia era penetrada bucal, anal i vaginalment pel seu padrastre mentre sa mare gravava aquestes sessions.

La xiqueta no anava pràcticament al col·legi, passava dies sense menjar, no podia eixir de casa, no la van deixar seguir estudiant i la van obligar a treballar amb ells en un bar.

En complir els 18 anys es va anar de casa i va buscar son pare biològic, que és qui va presentar la denúncia fa un any.

La Guàrdia Civil va trobar abundant material pornogràfic amb els acusats practicant sexe amb la menor en un escorcoll del domicili que prova els fets narrats per la víctima.


Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?