<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de setembre 16, 2006

Tretze taxistes xinesos obliguen una dona a donar a llum en ple carrer per una superstició

Pequín.- Una dona donà a llum en ple carrer després de ser expulsada del taxi en que viatjava i rebutjada per altres 12 taxistes perquè, segons la superstició xinesa, vessar sang en un cotxe equival a un any de mala sort, publicà Avui el "Xina Daily".
El succés tingué lloc en la municipalitat de Qongqing (sud-oest), quan Wang Taohua va ser expulsada del taxi en què es dirigia a l'hospital després de trencar aigües. El seu marit, Huang Wencheng, intentà prendre una altra auto per a portar-la a l'hospital, però fins a dotze taxistes refusaren ajudar a la parella, fins i tot quan els oferiren diners extres.
Al mig d'una calor asfixiant, diversos transeünts muntaren un paritori per a l'ocasió, i una anciana féu les vegades de comare. Un altre transeünt realitzà una telefonada a emergències, però l'ambulància que havia d'acudir des de l'hospital més proper, situat a 200 metres del lloc, tardà dues hores en fer-ho.
La història, publicada pels diaris locals, ha despertat el recel de els residents de Qongqing cap al gremi taxista, i l'Administració del Transport ha llançat una investigació per la seva actitud evasiva amb Wang.

EFE


This page is powered by Blogger. Isn't yours?