<$BlogRSDUrl$>

dimarts, d’agost 15, 2006

Les autoritats alliberen un xiquet encadenat pels seus pares durant nou anys per mossegar gossos, cabres i veïns a l’Índia

Les autoritats alliberen un xiquet encadenat pels seus pares durant nou anys per mossegar gossos, cabres i veïns a l’Índia.
Les autoritats de l'estat indi de Bengala Occidental han alliberat a un adolescent de 15 anys que havia romàs amarrat a un arbre durant nou anys pel fet que solia mossegar gossos, cabres i els peus de parents i veïns, segons informaren funcionaris governamentals.
Rahul Amin Dhali tenia només sis anys quan mossegà un gos per primera vegada al poble de Biramnagar, 60 quilòmetres al nord de Kolkata, la capital estatal, afirmaren. Uns pocs dies després, tastà la carn d'un membre de la seua família.
"Decidírem ignorar el tema perquè era només un xiquet, però la situació es tornava pitjor amb cada dia que passava", digué Rahman Dhali, el pare del xicotet. Després, mentre passejava pel poble, Rahul mossegà una cabra que pasturava al camp, poc abans de mossegar també el gos del veí, la qual cosa deixà desconcertat a Rahman, un granger pobre amo del ca.
Quan les queixes dels veïns augmentaren, els Dhali encadenaren el seu fill a un arbre enfront de sa casa, on des de llavors se l’ensenyà a llegir.
"El trobàrem amarrat a un arbre amb una llarga cadena prop d'un llac i ens semblà que estava molt malalt", digué Sushanata Dutta, una funcionària del govern que organitzà la missió de rescat després de ser alertada sobre les condicions de vida de Rahul per treballadors del centre de salut del poble.
"Dhali tenia l’hàbit de mossegar-se les mans i els peus quan no aconseguia atraure a gossos i gats per a mossegar-los", agregà Dutta .Els doctors digueren que el xic pateix un seriós desordre neurològic, per el que va ser admès en un hospital psiquiàtric en Kolkata per a rebre tractament.
"Tots estaven esglaiats perquè pensaven que el xiquet estava possés per forces demoníaques, però la veritat és que és un malalt", ha confirmat Ranadip Ghosh Roy, un dels doctors que l'atén.
Agències

This page is powered by Blogger. Isn't yours?