<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’agost 16, 2006


La bèstia negre de Wissant

Des del dia 9 d'agost, sobre la costa de l'Òpal, al departament francès de Pas de Calais, diverses persones han vist una “bèstia negre”. La presència d'aquest animal ha estat denunciada a la gendarmeria per diverses persones espantades per la seva mida (aproximadament 1,20 m). Davant la multiplicació dels testimonis, s’ha posat en marxa una cerca per intentar capturar el que alguns identificaven ja com una pantera. Un decret municipal ha prohibit fins i tot a Audinghem la circulació a la zona on suposadament l’animal tenia es movia, “simplement per impedir a la gent que encuriosits s’apropessin a la zona i fossin atacats”, afirmà la prefectura.

La seva espècie no ha estat identificada. Fotografiat el dia 14 d’agost,, l'animal, a jutjar dels més escèptics, s'assembla més a un gat que a una pantera. No ha manifestat d'altra banda cap agressivitat, fugint a la vista dels gendarmes. Tanmateix, les opinions discrepen, fins i tot dins dels suposats especialistes, en absència d’una molt precisa: un gat gran o una pantera. La prefectura ha decidit finalment parar les batudes, car l'animal no sembla constituir un perill per a la població, de manera que s’ha rebutjat oficialment l’opció de la pantera.

Sense la captura de l'animal, el misteri de la seva espècie arrisca continuar sense desvetllar-se com tants altres casos. És el començament d'una llegenda?

Font: Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?