<$BlogRSDUrl$>

dijous, d’agost 03, 2006

Estàtues de Buda a Sri Lanka emeten misteriosos raigs i els escèptics, com sempre, dubten

Colombo.- Milers de persones acudiren ahir a diversos temples budistes a Colombo i el sud de Sri Lanka per a observar la misteriosa emissió de raigs de colors per les estàtues de Buda que allà es guarden, informà avui la premsa de Ceilan.
El Kelaniya Rajamaha Vihara, un dels temples més famosos del país situat a uns deu quilòmetres a l'est de Colombo, es trobava ahir atapeït de gent, després que es propagués la notícia que les estàtues de Buda havien començaren a emetre "budu res" (raigs de diferents colors) des del dia anterior.
També, el temple de Gangaramaia, a la capital de Sri Lanka, atragué a milers de ciutadans durant tota la jornada per a presenciar aquest curiós fenomen.
Segons explicà un testimoni de Gangaramaia, reproduït avui pel diari "Daily Mirror", ell i altres amics acudiren al temple i veieren "a l'estàtua de Buda il·luminar-se amb raigs verd".
Alguns ídols del Buda a Galle i Matés (sud de Sri Lanka) també emetien suposadament raigs "extraordinaris", igual que a Battaramulla, als suburbis de Colombo, on la gent començà a recitar càntics budistes en contemplar aquest curiós fenomen.
No obstant, com explica al "Daily Mirror" HP Samarakoon, professor de la universitat de Ceilan de Ruhunu, aquests successos no tenen perquè representar cap fenomen estrany, ja que quan una persona es concentra en un objecte, poc després comença a veure "quelcom diferent" en ell.

AgènciesThis page is powered by Blogger. Isn't yours?