<$BlogRSDUrl$>

dimecres, de juliol 26, 2006

Uns ioguis volen construir un 'escut d'invencibilitat’ a Israel i saben calcular arrels quadrades

Tibèries (Israel).- Un grup de meditatius ioguis s'ha reunit per a aconseguir la pau l Proper Orient mitjançant la levitació i aconseguir així la creació d'un 'escut d'invencibilitat a Israel, encara que explica que li falten adeptes per a aconseguir-ho.

Reuven Zelinkovsky era coronel de l'exèrcit israelià, però ara ha renunciat a la força militar i ha abraçat a l'esquadró dels ioguis voladors al Mar de Galilea per a llançar un "escut d'invencibilitat" al voltant de l'Estat hebreu.

Mentre els míssils d'Hezbolà sonaven a la llunyania, l'excoronel explicà que la solució al conflicte d'Orient Pròxim no era matar l'enemic, sinó "matar l'enemistat" mitjançant la levitació basada en el ioga, que per als iniciats en la matèria és el resultat espontani de la meditació transcendental, digué Zelinkovsky en sortir d'una de les seves dues sessions de quatre hores diàries.

Aquest enginyer electrònic, que serví a l'exèrcit de 1966 a 1982, forma part d'un moviment mundial liderat per Maharishi Mahesh iogui, l'exgurú dels Beatles.

El Partit de la Llei Natural, basat en aquest moviment, ha presentat candidats a les eleccions d'EUA i Gran Bretanya postulant que la levitació és la solució dels problemes del món.

La pau mundial es pot aconseguir si milers de ioguis leviten al mateix temps en tot el globus, segons els seus adeptes. A Israel es necessiten 265 persones per a crear un "escut d'invencibilitat", segons una fórmula d’aquesta branca que diu és necessari un nombre de meditatius igual a arrel quadrada del 1% de la població per a aconseguir-ho.

Àlex Kutai, líder d'aquest moviment iogui a Israel, ha demanat al Govern israelià que aconsegueixi el nombre de ioguis necessari en comptes de gastar milions de dòlars en equips militars.

"Amb el cost de només la cua d'un avió F-16 es podria aconseguir la pau a la zona per un any. Podem fer el que cap exèrcit pot fer", sentencià Zelinkovsky.

AFP


This page is powered by Blogger. Isn't yours?