<$BlogRSDUrl$>

diumenge, de juliol 30, 2006

Una família colombiana construeix una pista d'aterratge per a ovnis


Bogotà.- Una família colombiana construí una pista d'aterratge per a Objectes Voladors No Identificats (ovnis) en una finca de la seua propietat, en el nord-occidental departament d'Antiòquia, informaren avui aquí migs locals.
La família, integrada per Oscar Orozco, la seua esposa Beatriz i quatre fills, tots pertanyents a la religió “raeliana”, explicà que la seua intenció és brindar l'hospitalitat que els caracteritza als extraterrestres que vulguen visitar-los.
La pista és una construcció blanca en forma circular, feta prop de la casa d'aquesta família adepta al Moviment Raelià, fundat per Claude Vorilhon, qui diu haver sigut contactat per un ovni al 1973 i després assumí el nom de “Rael”.
En declaracions al diari El Temps, Orozco digué que ell mateix féu els dissenys de la peculiar pista, dirigí el buidatge del pis en ciment i alçà en atovó l'estructura circular de 40 metres de diàmetre.
Admeté, no obstant, que han tingut problemes amb els seus veïns, no sols per les seues creences, sinó perquè tenen el costum de caminar despullats per la seua finca a la vista de tot el món.
“Deien que ens anaven a linxar i en dues ocasions em tiraren l'autoritat per escàndol, però al cap i a la fi l'escàndol era en la nostra propietat”, acotà Orozco.
Agregà que el centre d'aterratge encara és provisional, perquè la pista real per a l'aterratge d'Ovnis haurà de ser d'uns 150 metres de diàmetre, d'acord amb les mesures de l'anomenat “temple d'Ezequiel”.
Aquesta família de raelians espera que el govern colombià li atorgue el caràcter d'extraterritorialitat de les delegacions estrangeres i reubique l'aeroport José María Córdoba, que serveix a la ciutat de Medellín, per a evitar accidents.
Segons les creences dels raelians, la humanitat va ser creada per extraterrestres fa 25 milions d'anys, quan visitaren la terra i deixaren plantada l'evolució a través del ADN.
Els seguidors de “Rael” són ateus i la ciència és la seua única religió, creuen a assumir la responsabilitat d'afrontar els propis actes, la no violència, el respecte absolut per la vida humana i la tolerància sexual.

Agències

This page is powered by Blogger. Isn't yours?