<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de juliol 17, 2006

Les sectes satàniques assentades al País Valencià desembarquen a Múrcia

El nombre de murcians que practiquen el satanisme en les seues més diverses formes supera els 700 i no s'atura el creixement

Les sectes satàniques assentades al País Valencià i a Andalusia estan desembarcant a la regió i moltes d'elles ja tenen els seus 'franquícies' en marxa. Es calcula que prop de set-cents murcians tenen relacions amb aquests grups, la concepció de dels quals l'adoració al diable té més de negoci que de creença.

Així ho afirma Antonio Toscano, un dels majors experts en satanisme d'Espanya i que ha elaborat importants estudis sobre aquesta matèria, a més de col·laborar amb els grups especialitzats de les Forces i Cossos de Seguretat d'Estat encarregats de controlar a les sectes.

Segons Toscano, la presència d'adoradors del diable no és tan important a Múrcia com en la Comunitat València, en la que més de 20.000 Persones estan relacionades amb innumerables grups, però no s'atura el creixement a la regió.

"Els grups assentats a València estan creant altres a la regió de Múrcia, on ja hi ha altres sectes assentades i moltes altres tenen pensat obrir 'franquícies'. Cal tenir en compte que el satanisme mou molts diners i aquests grups també solen dedicar-se al tràfic de drogues i a la prostitució".

Entre les organitzacions que ja funcionen discretament a la regió es trobarien l'Església de Satan, Grup 93, Satan Nogar Etreum, Fills de Llucifer o Els Cavallers de l'Anticrist, així com les seues múltiples variants de les primeres com a Piràmide de Seth, Temple de Seth, Adoradors de Seth, Thelemites de la Nova Era, La Colobra Negra, Club Horitzó.

L'expert assegura que les sectes satàniques troben en tot el llevant i Andalusia un lloc còmode per a instal·lar-se. "En tot llevant conviuen cultures molt diferents i hi ha un ampli marge de llibertat.

Cal tenir en compte que molts d'aquests grups tan sols s'investiguen si tenen diverses denúncies, i a València i Múrcia actuen a gust", comenta l'expert, qui puntualitza que la proliferació de grups satànics "va a anar en augment".

Una altra de les pràctiques que es troba molt estesa a la regió és la Macumba brasilera i els ritus vudú. Aquestes dues pràctiques d'adoració als morts i ritus de màgia negra solen ser utilitzats per a intimidar immigrants a qui obliguen a prostituir-se. En els últims anys, en dues operacions contra el tràfic il·legal de persones i la prostitució, la Policia Nacional ha detingut diverses persones que utilitzaven aquests ritus, en els que solen sacrificar animals, per a intimidar les dones.

De fet, en un club de meuques del centre de Múrcia en el que eren obligades a prostituir-se dones brasileres, la Policia Nacional trobà un altar vudú en el servei d'un corredor secret que servia per a comunicar el local de copes en què les dones captaven els clients amb una pensió.


La Opinión de Murcia


This page is powered by Blogger. Isn't yours?