<$BlogRSDUrl$>

dissabte, de juliol 22, 2006

Detenen a Barcelona el santer cubà acusat d'un homicidi a Pineda de Mar (Maresme)

Mossos d'Esquadra vestits de paisà van detenir dijous a la nit al carrer Entença de Barcelona el vident cubà Carlos Oswaldo Bello Núñez, de 46 anys i veí d'Arenys de Mar, sospitós de l'homicidi de Javier Galera el maig passat a Pineda. El cadàver va ser localitzat dins el local d'esoterisme de Bello Núñez i aquest va desaparèixer. La detenció arriba tan sols un dia després que el jutge d'Arenys de Mar instructor del cas difongués en els mitjans la fotografia de l'acusat. La policia dóna per tancat el cas.

Segons fonts de la policia catalana, la col·laboració ciutadana ha estat decisiva per trobar el sospitós, encara que mantenen que feia dies que se seguia una pista que el situava a la zona de l'Eixample de Barcelona. Tot i això, la difusió de la fotografia de Carlos Oswaldo Bello Núñez dijous passat, ordenada pel titular del jutjat número 5 en diferents mitjans de comunicació, va agilitar la detenció. Les mateixes fonts especifiquen que van ser agents vestits de paisà els que van localitzar el vident al carrer Entença a un quart de deu del vespre mentre passejava. El sospitós no va oposar resistència i ahir esperava ser posat a disposició judicial. Amb aquesta detenció, els Mossos donen per tancat el cas de la troballa d'un cadàver el mes de maig passat al carrer Moragas i Barret de Pineda de Mar.

Carlos Oswaldo Bello està acusat de la mort de Javier Galera, un jove veí de Pineda el cos del qual va ser trobat el dia 20 de maig al local d'esoterisme Chango que regentava el vident cubà. La mort de Galera es va produir, segons el dictamen forense, el dilluns 15 o el dimarts 16, i el noi va ser trobat a terra, darrere del sofà, en estat de descomposició i amb el cap embolicat amb roba. A més, al seu voltant hi havia espelmes i altres estris esotèrics.

Malgrat que el jutge va decretar secret de sumari, que encara es manté, els investigadors creuen que Galera va morir a cops en una discussió amb Bello Núñez, que sembla que mantenia una relació de domini sobre la víctima.

Teresa Márquez. El Punt


This page is powered by Blogger. Isn't yours?