<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de juny 26, 2006

Un llibre força ridícul afirma que la francmaçoneria "està ajudant" ERC


El periodista català, Albert Anglada, tot just ha publicat un llibre que defensa que "existeix una xarxa d'interessos maçònics francesos que ha ajudat, i està ajudant, al desplegament del partit de Carod-Rovira i Juan Puigcercós (ERC) per Catalunya". El llibre també parla de la història de la maçoneria, de Maria Magdalena i d'altres temes, i cita repetidament entre les seves fonts 'El Codi da Vinci' i 'L'enigma sagrat'.
Segons diu l'autor, la relació maçoneria-ERC és un "fenomen que es pot seguir molt de prop a les comarques d'Osona i el Ripollès" (zones de Barcelona més pròximes a Anglada) i al poble mateix de l'autor, Sant Quirze de Besora. "El que passa en aquests territoris", segons ell, "ens serveix d'exemple per entendre el que passa a tot Catalunya, la qual cosa afecta tot Espanya".
”Secrets de la maçoneria. Interessos maçònics francesos avui en dia a España”, publicat només en espanyol, dedica la presentació del llibre i el primer capítol a explicar la relació entre la maçoneria i ERC, i als altres nou capítols parla, respectivament, de la història de la maçoneria, la relació que tenia amb Francisco Franco, el sistema de graus maçònic, el culte al dimoni i altres moviments.

El Debat


This page is powered by Blogger. Isn't yours?