<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de juny 19, 2006

Tots els Dies 11 a la nit

Buscadors d'ovnis i altres crèduls es reuneixen cada mes al massís de Montserrat

La convocatòria és oberta i assisteixen a la cita al voltant d'un centenar d'ufòlegs i curiosos.

Ovnis, entitats espirituals, energies... les persones que el dia 11 de cada mes es reuneixen a Montserrat busquen quelcom difícil de definir i de trobar.

Però encara més difícil és demostrar la seva troballa. Són minoria els que reconeixen tenir la certesa absoluta d'haver-hi vist o sentit la seva presència, però són majoria els que almenys creuen haver percebut algun indici, així que la cita segueix guanyant adeptes, tal com pogué comprovar 20 minuts.


«Les històries de successos estranys corren de boca en boca entre els participants»

La mitjanit del passat dia 11, se'ls pogué veure una vegada més a Montserrat, contemplant el cel. Les històries d'albiraments, de successos estranys corrien de boca en boca.

"Més que a veure ovnis, aquí es ve a compartir històries", contava un grup d'amigues que havia instal·lat unes mantes al sòl per a contemplar còmodament l'espectacular cel estrellat.

A la carretera del Bruc

En el descampat –al costat de la carretera que porta del Bruc al monestir de Montserrat– Hi havia més de 30 cotxes aparcats. «En l'última reunió només albiraren estrelles fugaces»

Els més veterans aclarien que les llums corresponien a avions, satèl·lits i a estrelles que són especialment lluminoses. Aquella nit, el grup només albirà estrelles fugaces.

Traços que s'encreuen al cel

Ni els han abduït ni juguen al parxís amb extraterrestres. No obstant, les persones més veteranes de la congregació asseguren haver-hi vist grans i poderoses llums. Molts reconeixen que la seva experiència es limita a traços que s'encreuen al cel o fan zig-zag.


20 minutos


This page is powered by Blogger. Isn't yours?