<$BlogRSDUrl$>

dijous, de maig 04, 2006

Una secta satànica assassina una família a Calàbria

Les notícies sobre actuacions de sectes satàniques no deixen d’aparèixer als mitjans de comunicació. Normalment, es tracta de profanacions de llocs sagrats o actuacions que, tot i el seu innegable mal gust, no creen l’alarma entre els ciutadans. Tot i això, de tant en tant es produeixen successos que acaben amb víctimes mortals, com el que ha tingut lloc aquesta setmana a Itàlia.
Concretament, una família de quatre persones va ser assassinada a trets per una secta satànica a la regió italiana de Calàbria. Els cossos sense vida dels pares i els seus dos fills, de 22 i 18 anys, van ser trobats per la policia, que inicialment va pensar en una venjança, en una zona apartada de la localitat de Catanzaro.
Posteriorment, els investigadors van conèixer que l’assassinat múltiple havia estat realitzat per membres d’un grup satànic, al qual pertanyia el pare de família, tot i que també està relacionat amb problemes econòmics entre oncle i nebot. El nebot va ser qui va assegurar que els assassinats havien format part d’un sacrifici, i ara la Policia busca tres membres més de la secta per la seva relació amb els fets. Els agents van trobar un diari del nebot en el qual hi havia detalls de l’assassinat i hi constava un contracte amb Satanàs.


Més de 2.500 membres a Espanya


Segons el sacerdot Manuel Guerra, un dels majors experts en sectes del món, a Espanya hi ha aproximadament un centenar de grups satànics amb més de 2.500 adeptes o membres. La major part d’aquests grups estan a la zona de Llevant (Barcelona, Castelló i València, principalment), però també s’han detectat altres focus al sud d’Andalusia, Galícia, Castella i Lleó i Madrid.
A la comunitat madrilenya s’han detectat una vintena de petites sectes satàniques formades per no més de deu persones. Entre els grups més destacats de la capital hi ha l’Església de Satanàs, que celebra misses negres i que ha estat inspiració per a altres sectes. De la seva part, els membres de la Piràmide de Seth practiquen «misses vermelles», vudú i altres encantaments, mentre que l´SNE (Satan Nogard Etreum) ha protagonitzat diverses profanacions de cementiris i fins i tot alguna missa negra.
L’any 1988 es va investigar un presumpte sacrifici humà perpetrat per una secta a la localitat del Escorial, indagacions que es van repetir amb les Germanes de l’aureola de Belcebú, a les quals s’atribueix un homicidi ritual i pràctiques de zoofília.
A més, Guerra assegura que a Madrid es registren almenys dos rituals sexuals i sessions de bruixeria al mes, pràctiques que són més nombroses a la zona de València.
De la seva part, el sacerdot José Antonio Fortea, un dels dos exorcistes que existeixen a Espanya, assegura que les sectes «són grups tancats en els quals és complicat entrar si no és per invitació», tot afegint que «les persones que entren ja han tingut experiències anteriors amb l´esoterisme, l´ouija o la bruixeria».
Fortea considera que l’origen del creixement de les pràctiques satàniques a Espanya cal buscar-lo «en la forta secularització de la societat, que ha abandonat Déu en un calaix». Paradoxalment, el sacerdot afirma que «aquests grups creuen en l’Església i en el cos de Crist, fet pel qual ataquen els cementiris i temples i roben hòsties consagrades», ja que l´«Església és, per a ells, el gran enemic real».

Albert Martín de Vidales, Diari de Girona


This page is powered by Blogger. Isn't yours?