<$BlogRSDUrl$>

dilluns, de maig 15, 2006

Monja francesa atribueix guariment a miracle de Joan Pau II

ROMA - Una monja francesa que s’hauria recuperat del mal de Parkinson i que podria ser la clau per al procés de santedat de Juan Pau II, diu que sent que ha tornat a nàixer.

El cas de la monja francesa és investigat per funcionaris catòlics com un possible miracle. El Vaticà ha de verificar un miracle atribuït a la intercessió de Juan Pau a fi que el pontífex mort sigui beatificat, com a primer pas cap a la santedat.

La religiosa digué a "Totus Tuus", la revista oficial que porta el cas de la beatificació de Joan Pau II, que li havien diagnosticat el mal de Parkinson en el 2001, i que els seus símptomes s’havien deteriorat progressivament, en haver empitjorat el seu insomni, el dolor i els tremolors en les mans.

Indicà que la mort de Juan Pau el 2 d'abril del 2005, que també patia del mal de Parkinson deixà un buit en el seu cor. "Vaig perdre un amic que m'entenia i que em donà força per a seguir endavant", digué la religiosa segons la publicació. "Però també tinc la certesa de la seva presència".

La religiosa, que no ha sigut identificada, digué que la seva comunitat començà a orar per Juan Pau després que el papa Benet XVI anuncià el 13 de maig del 2005, que havia anul·lat el període de cinc anys per a iniciar el seu procés de beatificació immediatament.

Immediatament, la monja digué que recobrà l'habilitat d'escriure i de poder caminar sense dolor.

Com si els diagnòstics i malalties fossin ciència exacta!


AP


This page is powered by Blogger. Isn't yours?