<$BlogRSDUrl$>

dimecres, d’abril 26, 2006

Una bèstia fantàstica ara a Rússia

Acaba de presentar-se la primera evidència de l'aparició d'una criatura semillegendària que succiona la sang dels animals, encara els més grans. A l'exterior se la coneix amb el nom de xuclacabres (chupacabras en l’original hispanoamericà). Ningú coneix el seu aspecte realment, però en el 2005 un granger de Texas atrapà quelcom que semblava un encreuament entre un gos barbamec, una rata i un cangur que li xuclava la sang als seus pollastres i titots.

I ara un depredador misteriós ha aparegut en Orenburg, a uns 1.500 quilómetres al sud-est de Moscou. Les preocupacions començaren a fins del mes de març del 2005 a poca distància del centre regional de Saraktash. A la granja Sapreka, dues famílies perderen 32 titots sobtadament. Els cadàvers de les aus, descoberts al matí, havien estat totalment buidades de sang. Cap dels grangers pogué veure ni escoltar la bèstia que els matà. Després, al poblat de Gavrilovka, els anyells es tornaren víctimes del vampir nocturn. L'animal desconegut també estava en els llogarrets de Vozdivzheka i Shishima. Durant el transcurs de la nit moriren 3 o 4 ovelles o cabres. En total, la regió perdé 30 espècimens de banya curta.

El vampir es distingeix per la seua alta intel·ligència. El granger acabava de refermar la porta als seus estables, on s'allotjaven 8 ovelles, tancant-la amb una barra de ferro. La bèstia tirà la barra a un costat i es féu amb quatre ovelles. A les aldees la gent ara tem eixir al pati quan cau la fosca, i més por al carrer. Els més valerosos han mantingut la vigília durant les nits esperant poder disparar contra l'animal.

No obstant, hi ha evidència d'aquesta enigmàtica criatura. Erbulat Isbasov recorda haver entrat en contacte amb el ser quan vigilava l'encerclat de les seues ovelles. "Els animals començaren a belar. Correguí cap a on estaven per a veure una ombra negra que semblava un gos enorme dreçat sobre les seues potes posteriors, i que saltà com un cangur. La bèstia pogué detectar la meua presència i eixí corrent. Pogué escapolir-se a través d'una obertura a les taules de la reixa".

http://www.pravda.ru


This page is powered by Blogger. Isn't yours?