<$BlogRSDUrl$>

divendres, d’abril 07, 2006

Nova bestiola fantàstica a la Gran Bretanya: un conill voraç i gegant

Londres.- Unes parcel·les de Fèlton, un poble anglès ubicat a la regió de Nortúmbria, declararen l'estat marcial arran dels atacs d'un conill suposadament gegant.

Des de fa quatre nits dos xicots armats amb rifles vigilen els conreus per a evitar que l'animal torni a depredar-los, situació que té enutjats als propietaris, segons publicà el diari britànic "The Guardian".

Brian Cadman, de 17 anys i convertit en un dels rabiosos guàrdies, explicà: "És un monstre. Només un parell de persones lo han vist, però jo he vist les seves empremtes, i són gegants... Les seves petjades superen en grandària a les d'un gos gran".

Un dels propietari afectats, George Brown, de 76 anys, digué haver-lo vist al jardí posterior de sa casa: "Oh, és un gran conill".

L'animal, que de dia es refugia en un cau que ningú localitza, emergeix de nit amb una fam voraç per a arrasar les pastanagues, cebes i porros.

"Les nostres instruccions són tirar a matar, però fins al moment no hem tingut sort", conclogué Cadman.

Gran Bretanya es distingeix no només per l’estesa creença en els fantasmes, sinó també per l’aparició habitual de felins de grans dimensions que mai poden ser capturats. A aquestes bestioles conegudes com "aliencats", cal afegir-hi ara el voraç conill de Fèlton.

Els sociòlegs hauran d’explicar aquests aspectes tan particulars de la idiosincràsia de l’Albió.


This page is powered by Blogger. Isn't yours?