<$BlogRSDUrl$>

dimarts, de març 28, 2006

Uns peixos atrauen a devots musulmans en una ciutat britànica

Londres.- Els devots musulmans estan acudint en massa a la ciutat britànica de Liverpool per a veure un parell de peixos que sembla que porten inscrites les paraules "Al·là" i "Mahoma", explicà el seu amo el dilluns.
Ali al Waqedi, de 23 anys i 'descobridor' dels peixos, els qualificà com "un missatge de Déu" i contà que li'ls ha prestat a un amic que viu prop d'una mesquita perquè tots els creients musulmans puguen observar-los fàcilment.
Més de 100 persones han anat a veure els peixos des que Waqedi els comprà fa una setmana, segons el seu relat.
Waqedi contà que aconseguí els peixos quan fou a una botiga de mascotes per a ensenyar alguns animals als seus fills. "Llavors vaig vore un peix amb la paraula "Al·là". Estava molt clar, i em féu molt feliç", explicà, afegint que després veren un altre que contenia la paraula "Mahoma", "que estava encara millor", afirmà.
Jeque Sadek Kasem, iman de la mesquita al Rahma de Liverpool, digué que la troballa és "una prova i un senyal no sols per als musulmans, sinó per a tot el món". De fet, des que Waqedi rebé aquest "missatge d'Al·là", explica que la seua fe és major.

AFP

This page is powered by Blogger. Isn't yours?