<$BlogRSDUrl$>

dijous, de març 16, 2006

I continuen els miracles a Lourdes...

El Comitè Metge Internacional de Lourdes ha reconegut un nou cas de curació excepcional, segons ha anunciat avui el seu copresident, el professor François-Bernard Michel.

“Es tracta d'una francesa, una persona que ha demanat mantenir l'anonimat”, declarà en una roda de premsa, en la que es presentaren, en presència de bisbe de Tarbes i Lourdes, monsenyor Jacques Perrier, noves normes per al procés de verificació científica d'aquests fenòmens que la ciència no pot explicar.

Michel afegí que “l'autoritat episcopal encara no ha donat el pas necessari per a declarar que aquesta curació és "miraculosa"”.

El professor explicà que el Comitè reconegué «el caràcter excepcional d'aquesta curació en l'estat actual del coneixement científic» en la seva reunió celebrada entre el 27 i el 28 de novembre a París.

Es tracta de «una malalta, que en 1992 va ser afligida per un linfoma maligne, complicat un any després per una leucèmia aguda. "Quedà curada sense seqüeles ni recaigudes des de fa tretze anys, a partir d'una pelegrinatge de fe a La Mare de Déu de Lourdes".

En la roda de premsa es revelà que l'any 2005 el Comitè Metge Internacional de Lourdes analitzà quaranta declaracions espontànies de curacions "de gravetat i naturalesa summament variable". D'aquestes, cinc estan sent examinades de manera més profunda pel Comitè.

L'11 de novembre es proclamà el miracle número 67 succeït en Lourdes. Va ser reconegut oficialment per l'arquebisbe de Salern, sud d'Itàlia, monsenyor Gerardo Pierro. Es tracta d'una dona que avui té 90 anys i que quedà curada en Lourdes en 1952.

Informació procedent de: http://www.lourdes-france.org/modules/actu/actualite.php?contexte=_&type=defilante#


This page is powered by Blogger. Isn't yours?