<$BlogRSDUrl$>

divendres, de març 17, 2006

Aprofundint en la decadència televisiva

Un grup d'espiritistes tractarà de contactar amb John Lennon en un programa

Per als que pensen que la televisió ja no odia caure més baix, un equip de mèdium tractarà de "contactar" amb el Beatle John Lennon, assassinat fa 25 anys, en un programa de "pagament per visió" produït per a la petita pantalla.

L'espectacle s'emetrà el 24 d'abril en un programa que costarà prop de 10 dòlars (8 euros), digué avui Starcast Productions, la mateixa productora que ja tractà amb anterioritat de "contactar" en 2003 amb l'esperit de Lady Di.

El programa ja intentà contactar amb l'esperit de Lady Di l'any 2003, sense èxit

El programa en qüestió, anomenat L'esperit de Diana, aconseguí una audiència de més de mig milió de televidents a pesar del "plançó" de la princesa, que segurament tenia coses més importants que fer en el més enllà.

En aquesta ocasió, els productors confien Que Lennon, que en vida va ser una persona molt espiritual, segons ells, sigui més considerat amb els espectadors i ajudi a collir un èxit d'audiència de semblants proporcions. Els espiritistes viatjaran a llocs rellevants en la vida del músic, sobretot als apartaments de Nova York on va ser assassinat de cinc tirs pel seu fan Mark David Chapman.

El director espiritual tractarà de "contactar" amb Lennon per a rebre cançons i lletres del més enllà. A l’Índia, el director espiritual del centre tractarà de "contactar" amb Lennon per a rebre cançons i lletres del més enllà.

En el cas que ho aconsegueixi, un compositor s'encarregarà de realitzar els corresponents arreglaments i produir una nova cançó, informà la productora en un comunicat divulgat a Los Angeles (EUA).

"L'esperit de John Lennon" culminarà amb un "trobada" entre els mèdium i simpatitzants de la causa, els qui s'asseuran durant mitja hora rodejats de càmeres d'infrarojos suposadament capaços de capturar la presència de qualsevol esperit que s'aventuri al lloc.

Agències


This page is powered by Blogger. Isn't yours?